U geeft uw auto direct af op de luchthaven aan een medewerker van de parkeerplaats. Deze parkeert uw auto op de parkeerplaats die 3 km van het vliegveld is verwijdert.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt (tussen 4:00 en 24:00 uur) bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

Verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, 24uur personeel bezette parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00 m; max. breedte: 2,20 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's tot een hoogte van 2,20 m op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 25,- EUR) mogelijk.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Volgt u de borden naar de luchthaven van Frankfurt en neemt u [b] contact op met de parkeerplaats 30 minuten voor uw aankomst [/ b]. Trefpunt is op Terminal 1 B5.

Bij terugkomst:

Neemt u na het ontvangen van uw bagage telefonisch contact op met de parkeerplaats. Het voertuig wordt vervolgens naar de vertrekterminal gebracht. Details over de levering van het voertuig worden na acceptatie gegeven. Het trefpunt voor de overdracht: Terminal 1 B5.
Bij vertrek is de voertuigtransfer al mogelijk vanaf 05:00 uur.

Alstublieft let op:

Overname en teruggaaf van uw auto geschiedt bij de terminal. Om een optimalen en stipte afloop te garanderen meldt u alstublieft uw aankomsttijden bindend aan met het overdrachtsformulier, de link daarvoor vindt u op uw boekingsbevestiging.
De parkeerplaats bevindt zich 2 km van de luchthaven: Im Taubengrund 27, 65451 Kelsterbach
Wij raden u aan ca. 2 uur voor vertrek van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekekning mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft gezien anders geen stipte service kan worden gewaarborgd.
Houdt u er tevens rekening mee dat wanneer u vertraging heeft ten opzichte van de door u aangegeven aankomsttijd er geen stipte overdracht kann worden gewaarborgd. In dit geval wordt uw reservering gestorneerd waaraan kosten verbonden zijn. Wij danken u voor uw begrip hiervoor.

Adres:

Carportfly Parkeerplaats Frankfurt Valet

naar boven