8 dagen parkeren vanaf € 75.00

Auto-overdracht direct bij de terminal. Uw voertuig wordt tijdens uw vakantie in de ondergrondse parkeergarage geparkeerd.

Transfer:

Geen transfer nodig - Auto wordt tussen 8:00 en 24:00 uur bij de terminal overgenomen.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

Uw auto wordt op de verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, en 24uur personeel bezette ondergrondse garage geparkeerd. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personeel. Valetservice, afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00 m; max. breedte: 2,20 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's: T4, T5, Vito, Sprinter, Vivaro, Ford Transit, Ford Custom, Renault Traffic op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 25,- EUR) mogelijk.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Alstublieft volg de borden richting luchthaven Frankfurt en belt u de parkeerplaats ca. 30 minuten voor u aankomst op. Trefpunt is terminal 1 B6 en Terminal 2 hal E 8. De ondergrondse garage bevindt zich 2 km van de luchthaven Frankfurt: Im Taubengrund 27, 65451 Kelsterbach of im Fasanenweg, 65451 Kelsterbach.

Bij terugkomst:

Neemt u na het ontvangen van uw bagage telefonisch contact op met de parkeerplaats. Het voertuig wordt vervolgens naar de vertrekterminal gebracht. Details over de bezorging van het voertuig worden bij acceptatie gegeven. Het trefpunt voor de overdracht: Terminal 1 B6 en Terminal 2 hal E 8.
Bij vertrek is de voertuigtransfer al mogelijk vanaf 05:00 uur.

Alstublieft let op:

Het in ontvangst nemen en terug geven van uw voertuig geschied bij de Terminal. Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de luchthaven aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte service worden gewaarborgt.
Houdt u er tenslotte rekening mee, dat wanneer u niet op de door u aangegeven aankomsttijd arriveert een stipt in ontvangst nemen van uw voertuig niet kan worden gewaarborgd. In dit geval wordt uw reservering gestorneerd en worden u de storneringskosten in rekening gebracht.
Let op: als u het formulier niet invult, kan niet gegarandeerd worden dat de transfer op tijd uitgevoerd kan worden.

naar boven