Jetzt verbindlich buchen und bares Geld sparen. Der Shuttlebus fährt Sie in nur 10 Minuten zum Flughafen.

Transfer:

Transfer tussen 02:00 en 00:40 uur inclusief. Transferduur: ca. 10 minuten. De transfer rijdt iedere 20 minuten volgens een vaste dienstregeling ieder hele uur. Naar terminals: Terminal 1. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line". De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Lengte 5m, breedte 2m. Bij een lengte van 6m en een breedte tot 2,3m betaalt u een extra toeslag van 10,- (ter plekke te voldoen). Als uw voertuig langer is dan 6m en/of breder dan 2,3m, boek dan 2 parkeerplaatsen en meldt de afmetingen bij aankomst bij het parkeerterrein.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen en de maxi-cosi zij niet nodig, aangezien het shuttle voertuig een lijnbus is.

Bij aankomst:

Rijd naar de receptie van het parkeerterrein en parkeer in het blauw gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomst tijd in Frankfurt) mee naar de receptie. Het personeel zal u verdere informatie geven met betrekking tot de pendeldienst en uw parkeerplaats.

Bij terugkomst:

Begeeft u zich naar het Airparks ontmoetingspunt bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein P 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A). De blauwe lijn gaat tussen 02:00 en 00:40 uur om de 20 minuten (zowel richting Airparks in Lärchenstrasse als ook Airparks Parkhaus Frankfurt). Neem niet de rode lijn.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. De parkeerplaats is niet omboekbaar of annuleerbaar!

Adres:

Bestprijs Airparks Parkeerplaats Frankfurt

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt am Main

naar boven