Schlüsselabgabe bei hoher Auslastung erforderlich. Bequemer Transfer.

Transfer:

Individuele transfer tussen 04:00 en 24:00 uur. Transferduur: ca. 12 minuten. Alternatief taxitransfer: ca. 15 EUR per rit. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 10 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 12 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgesloten, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 35 EUR. Registreer grotere voertuigen bij onze klantenservice.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 30 minuten voor aankomst. Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: Terminal 1: vertrek, bereik C (C7) ter hoogte van Starbucks / Terminal 2: vertrek, bereik E (E8).

Alstublieft let op:

Bitte die Buchungsbestätigung ausdrucken und diese sichtbar hinter die Frontscheibe des Fahrzeuges legen. Vielen Dank! Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Let u alstublieft op de algemene voorwaarden van de aanbieder van de dienst, die op deze overeenkomst van toepassing zijn: hier

Adres:

Auto-Aufsicht Parkeerplaats Frankfurt

Gutenbergstraße 7, 65830 Kriftel

naar boven