8 dagen parkeren vanaf € 55.00

Geen sleuteloverdracht nodig. Gemakkelijke transfer naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele transfer tussen 05:00 en 23:30 uur. Transferduur: ca. 15 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

verlicht, afgesloten, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 6,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Belt u alstublieft de parkeerplaats op, 30 minuten voor aankomst. Na aankomst op de parkeerplaats meldt u zich bij een medewerker aan met uw boekingsbevestiging. Na het uitladen van uw bagage wordt u met de volgende shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

APark Ondergrondse Garage Frankfurt

Wilhelm-Beckel-Straße 3, 65936 Frankfurt

naar boven