Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Bequemer Transfer zum Flughafen.

Transfer:

Individuele transfer tussen 05:00 en 23:30 uur. Transferduur: ca. 15 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

verlichte, afgesloten, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 6,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 30 minuten voor aankomst. Na aankomst op de parkeerplaats meldt u zich bij een medewerker aan met uw boekingsbevestiging. Na het uitladen van uw bagage wordt u met de volgende shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

APark Ondergrondse Garage Frankfurt

Wilhelm-Beckel-Straße 3, 65936 Frankfurt

naar boven