8 dagen parkeren vanaf € 95.00

Sleutellevering vereist. Overdracht van de auto bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 06:00 en 23:30 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 06:00 en 23:30 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Veiligheid:

verlicht, afgesloten, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 6,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 11,5 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Wilhelm-Beckel-Str. 3, 65936 Frankfurt Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. U moet uw autosleutel afgeven.

naar boven