8 dagen parkeren vanaf € 32.99

Nu boeken: onze winterspecial is maar voor beperkte tijd beschikbaar. Let op: nieuwe annuleringsvoorwaarden.

Transfer:

Transfer tussen 02:00 en 00:40 uur naar en naag de luchthaven om de 20 minuten naar Terminal 1 inclusief. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line".

De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ong. 10 minuten.

Veiligheid:

Het terrein is omheind, verlicht, bewaakt met camera's en 24 uur per dag bemand. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte 5m, breedte 2m. Bij een lengte van 6m en een breedte tot 2,3m betaalt u een extra toeslag van 10,- EUR (ter plekke te voldoen). Als uw voertuig langer is dan 6m en/of breder dan 2,3m, boek dan 2 parkeerplaatsen en meldt de afmetingen bij aankomst bij het parkeerterrein.

Bij aankomst:

Kinderzitjes en stoelverhogers zijn niet nodig omdat er een shuttle bus wordt gebruikt.

Bij aankomst:

Rijd naar de receptie van het parkeerterrein en parkeer in het geel gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomst tijd in Frankfurt) mee naar de receptie. Het personeel zal u verdere informatie geven met betrekking tot de pendeldienst en uw parkeerplaats.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage naar het Airparks shuttle ontmoetingspunt, bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein P 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A). De blauwe lijn gaat tussen 02:00 en 00:40 uur om de 20 minuten (zowel richting Airparks in Lärchenstrasse als ook Airparks Parkhaus Frankfurt). Neem niet de rode lijn.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval, dat u meer kalenderdagen zult gebruiken, dan in uw boeking aangegeven, is ter plaatse een toeslag van 7,50 EUR per extra dag te betalen.

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf 02.11.2019 en voor vertrekken tot en met 04.04.2020. De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special is wijzigbaar en kan worden geannuleerd en geldt zoland de voorraad strekt.
Rijd naar de receptie van het parkeerterrein en parkeer in het geel gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd in Frankfurt) mee naar de receptie. De pendeldienst naar de luchthaven vertrekt naar Terminal 1. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line"

De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Frankfurt Winterspecial

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt am Main

Tips direct van de parkeerplaats:

Er zijn vrouwenparkeerplaatsen beschikbaar. U kunt ook gratis start-up assistance krijgen.

naar boven