De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Let op: nieuwe annuleringsvoorwaarden.

Transfer:

Transfer tussen 02:00 en 00:40 uur inclusief. Transferduur: ca. 10 minuten. De transfer rijdt iedere 20 minuten volgens een vaste dienstregeling ieder hele uur. Naar terminals: 1. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line". De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Lengte 5m, breedte 2m. Bij een lengte van 6m en een breedte tot 2,3m betaalt u een extra toeslag van EUR 10,- (ter plekke te voldoen). Als uw voertuig langer is dan 6m en/of breder dan 2,3m, boek dan 2 parkeerplaatsen en meldt de afmetingen bij aankomst bij het parkeerterrein.

Bij aankomst:

Kinderstoelen en -zitjes zijn niet nodig, omdat een (lijn)bus voor de transfer gebruikt wordt.

Bij aankomst:

Rijd naar de receptie van het parkeerterrein en parkeer in het blauw gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomst tijd in Frankfurt) mee naar de receptie. Het personeel zal u verdere informatie geven met betrekking tot de pendeldienst en uw parkeerplaats.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage naar het Airparks shuttle ontmoetingspunt, bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein P 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A). De blauwe lijn gaat tussen 02:00 en 00:40 uur om de 20 minuten (zowel richting Airparks in Lärchenstrasse als ook Airparks Parkhaus Frankfurt). Neem niet de rode lijn.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval, dat u meer kalenderdagen zult gebruiken, dan in uw boeking aangegeven, is ter plaatse een toeslag van 7,50 EUR per extra dag te betalen.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Frankfurt

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt am Main

naar boven