Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Gute Sicherheitsvorkehrungen.

Transfer:

24-uurs transfer van en naar de luchthaven elke 25 minuten is inbegrepen. De eerste transfer begint bij de parking om 02.00 uur en de laatste om 00.30 uur. (Schedule).
Tussen 01.00 uur en 02.00 uur zal de transfer verzekerd worden per taxi.
wanneer uw vlucht vertraagd is of u beslist om uw vakantie te verlengen en hiervoor een transfer terug naar de parking nodig heeft op een andere dag, informeer dan aub de parking per telefoon. U vindt het telefoonnummer op uw transfer ticket, welke u op de dag van aankomst ontvangt.
De transfer brengt u naar de Terminal 1 bushalte. Passagiers die vertrekken vanuit Terminal 2 kunnen gratis de luchthaven shuttle bus nemen (""Flughafen-Shuttle-Bus"") of de “Sky line” naar Terminal 2
De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 personen; voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse 5 EUR berekend. Ons advies : Neem uw medereizigers eerst mee naar de luchthaven !
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, afgesloten, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Hoogte: geen limit. Lengte 5m, breedte 2m. Bij een lengte van 6m en een breedte tot 2,3m betaalt u een extra toeslag van 10,- EUR (ter plekke te voldoen). Als uw voertuig langer is dan 6m en/of breder dan 2,3m, boek dan 2 parkeerplaatsen en meldt de afmetingen bij aankomst bij het parkeerterrein.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen en de maxi-cosi zij niet nodig, aangezien het shuttle voertuig een lijnbus is.

Bij aankomst:

Rijd naar de receptie van het parkeerterreein en parkeer in het blauw gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd in Frankfurt) mee naar de receptie. Het personeel zal u verdere informatie geven met betrekking tot de pendeldienst en uw parkeerplaats.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage belt u de pendeldienst (nummer in uw boekingsbevestiging) en gaat u naar het Airparks shuttle ontmoetingspunt, bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A) Neem niet de blauwe lijn want die gaat naar een ander parkeerterrein.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval, dat u meer kalenderdagen zult gebruiken, dan in uw boeking aangegeven, is ter plaatse een toeslag van 6,- EUR per extra dag te betalen.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Griesheim Zuid Frankfurt

Fritz-Klatte-Str. 2, 65933 Frankfurt-Griesheim Süd

naar boven