De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

24-uurs transfer van en naar de luchthaven elke 25 minuten is inbegrepen. De eerste transfer begint bij de parking om 02.00 uur en de laatste om 00.30 uur. (Schedule).
Tussen 01.00 uur en 02.00 uur zal de transfer verzekerd worden per taxi.
wanneer uw vlucht vertraagd is of u beslist om uw vakantie te verlengen en hiervoor een transfer terug naar de parking nodig heeft op een andere dag, informeer dan aub de parking per telefoon. U vindt het telefoonnummer op uw transfer ticket, welke u op de dag van aankomst ontvangt.
De transfer brengt u naar de Terminal 1 bushalte. Passagiers die vertrekken vanuit Terminal 2 kunnen gratis de luchthaven shuttle bus nemen (""Flughafen-Shuttle-Bus"") of de “Sky line” naar Terminal 2
De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 personen; voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse 5 EUR berekend. Ons advies : Neem uw medereizigers eerst mee naar de luchthaven !
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Hoogte: geen limit. Lengte 5m, breedte 2m. Bij een lengte van 6m en een breedte tot 2,3m betaalt u een extra toeslag van 10,- EUR (ter plekke te voldoen). Als uw voertuig langer is dan 6m en/of breder dan 2,3m, boek dan 2 parkeerplaatsen en meldt de afmetingen bij aankomst bij het parkeerterrein.

Bij aankomst:

Kinderstoelen en -zitjes zijn niet nodig, omdat een (lijn)bus voor de transfer gebruikt wordt.

Bij aankomst:

Rijd naar de receptie van het parkeerterreein en parkeer in het blauw gemarkeerde gebied. Neem alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd in Frankfurt) mee naar de receptie. Het personeel zal u verdere informatie geven met betrekking tot de pendeldienst en uw parkeerplaats.

Bij terugkomst:

Na de bagageclaim en de douaneafhandeling gaat u naar het Airparks Shuttle Meeting Point in het aankomstniveau, na hal A op de aangrenzende parkeergarage P 29 (verlaat het terminalgebouw, sla linksaf naar het einde van hal A). De shuttle rijdt ongeveer elke 20 minuten de klok rond naar Airparks Griesheim Süd (na telefonische bestelling). Bel van daaruit eerst de pendelbuschauffeur, want de pendelbus mag maar korte tijd bij de halte stoppen.
Stap op de rode lijn en stap NIET op de blauwe lijn, want dit brengt u naar een andere parkeerplaats!
Let op: Onze parkeerdiensten worden gefactureerd op basis van kalenderdagen. Indien er meer kalenderdagen worden gebruikt zoals aangegeven in uw boeking, dienen deze achteraf te worden geboekt (volgens de reguliere openingstijden van het parkeerterrein).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Griesheim Zuid Frankfurt

Fritz-Klatte-Str. 2, 65933 Frankfurt-Griesheim Süd

naar boven