De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Comfortabele transfer naar het vliegveld.

Transfer:

Transfer tussen 02:00 en 00:40 uur inclusief. Transferduur: ca. 10 minuten. De transfer rijdt iedere 20 minuten volgens een vaste dienstregeling ieder hele uur. Naar terminals: 1 . Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line". De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ong. 10 minuten.

Veiligheid:

verlichte, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een pincode mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen en de maxi-cosi zij niet nodig, aangezien het shuttle voertuig een lijnbus is.

Bij aankomst:

Om in te checken gaat u eerst naar het parkeerterrein in de Lärchenstrasse 133. Toon hier uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd in Frankfurt) bij de receptie. Wij hebben deze informatie nodig om er zeker van te zijn dat u een efficiente transfer terug naar het parkeerterrein hebt. U krijgt een parkeerkaart en een routebeschrijving voor het Airparks Parkhaus Frankfurt (op slechts 500m) en een PIN code voor toegang tot de parkeergarage. Ons personeel legt de pendeldienst aan u uit.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage naar het Airparks shuttle ontmoetingspunt, bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein P 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A). De blauwe lijn gaat tussen 02:00 en 00:40 uur om de 20 minuten (zowel richting Airparks in Lärchenstrasse als ook Airparks Parkhaus Frankfurt). Neem niet de rode lijn.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval, dat u meer kalenderdagen zult gebruiken, dan in uw boeking aangegeven, is ter plaatse een toeslag van 7,50 EUR per extra dag te betalen.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. WICHTIG: Am 04.08.19 findet der Frankfurt City-Triathlon und am 27.10.19 der Frankfurt Marathon statt. Deswegen kann es zwischen 7:00 und ca. 18:00 bei der An- und Abreise, sowie beim Transfer vom/zum Parkplatz zu erheblichen Behinderungen kommen. Bitte planen Sie eine längere Transferzeit ein und informieren Sie sich über Umleitungen und Straßensperrungen!

Adres:

Airparks Parkeergarage Frankfurt

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt am Main

naar boven