8 dagen parkeren vanaf € 44.99

Nu boeken: onze winterspecial is maar voor beperkte tijd beschikbaar.

Transfer:

Transfer tussen 02:00 en 00:40 uur naar en naag de luchthaven om de 20 minuten naar Terminal 1 inclusief. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line".
De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ong. 10 minuten.

Veiligheid:

De parkeergarage is altijd afgesloten. Toegang is alleen mogelijk door het invoeren van een PIN code die u ontvangt bij de receptie.

Autoafmetingen:

Lengte 5m, breedte en hoogte 2m.

Bij aankomst:

Kindersitze und Sitzerhöhungen sind nicht erforderlich da ein Linienbus als Shuttlefahrzeug eingesetzt wird.

Bij aankomst:

Om in te checken gaat u eerst naar het parkeerterrein in de Lärchenstrasse 133. Toon hier uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd in Frankfurt) bij de receptie. Wij hebben deze informatie nodig om er zeker van te zijn dat u een efficiente transfer terug naar het parkeerterrein hebt. U krijgt een parkeerkaart en een routebeschrijving voor het Airparks Parkhaus Frankfurt (op slechts 500m) en een PIN code voor toegang tot de parkeergarage. Ons personeel legt de pendeldienst aan u uit.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage naar het Airparks shuttle ontmoetingspunt, bij aankomst, na hal A op het aanliggende parkeerterrein P 29 (verlaat de terminal, gaat u links tot het eind van hal A). De blauwe lijn gaat tussen 02:00 en 00:40 uur om de 20 minuten (zowel richting Airparks in Lärchenstrasse als ook Airparks Parkhaus Frankfurt). Neem niet de rode lijn.
Let op: De prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval, dat u meer kalenderdagen zult gebruiken, dan in uw boeking aangegeven, is ter plaatse een toeslag van 7,50 EUR per extra dag te betalen.

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf 02.11.2019 en voor vertrekken tot en met 04.04.2020. De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special is wijzigbaar en kan worden geannuleerd en geldt zoland de voorraad strekt.
Brengt u alstublieft uw boekingsbevestiging en uw vluchtgegevens (vluchtnummer en aankomsttijd) met u mee naar de receptie van het parkeerterrein. De pendeldienst rijdt naar vertrekhal 1. Alle gasten die vertrekken van hal 2 kunnen de gratis "Sky Line" of "Airport-Shuttle-Bus" nemen vanaf vertrekhal 1.
De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.

Adres:

Airparks Parkeergarage Frankfurt - Winterspecial

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt

naar boven