Overdekte parkeerplaats met individuele transfer naar/van de haven.

Transfer:

24-uurs taxitransfer van en naar de haven in prijs inbegrepen. Transferduur: ca. 15 minuten. Alstublieft let op, dat u de taxiritten aan het eind moet ondertekenen.

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

verlicht, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een pincode mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Kinderstoelen en -zitjes zijn niet nodig, omdat een (lijn)bus voor de transfer gebruikt wordt.

Bij aankomst:

Alstublieft rijdt voor de aanmelding het eerst naar de parkeerplaats in de Lärchenstraße 133 en wacht hier op de blauw check-in parkeerplaatsen. Meldt u zich hier bij de ingang van de Airparks parkeerplaats, waar u meer informatie van het personeel ontvangt. De medewerker bestelt het taxi naar de haven voor u. U ontvangt dan een parkeerkaart met routeschets naar de parkeergarage (slechts 200m) en de PIN.

Bij terugkomst:

Na verlaten van de schip bestelt u het taxi bin TIME CAR Taxi & Mietwagen GmbH, de telefoonnummer ontvangt u met de boekingsbevestiging. Bij de bestelling van de taxi deel volgende informatie mee: adres van de afhaling/uw naam/tijdstip van de afhaling/ uw boekingsnummer/facturering via bedrijgsrekening. Let op: Onze parkeerplaatsen worden na kalenderdagen berekend. Indien u van verdere kalenderdagen, zoals in uw boeking ingevuld, gebruik wil maken, moet ter plaatse een toeslag van 7,50 EUR per verder dag worden betaalt.

Adres:

Airparks Kreuzfahrt Parkeerplaats Frankfurt

Lärchenstraße 133, 65933 Frankfurt am Main

naar boven