8 dagen parkeren vanaf € 48.00

Geen sleuteloverdracht nodig. Gemakkelijke transfer naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Naar terminals: 1, 2. Transferduur: ca. 15 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 10 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Sperrgepäck: Meerprijs voor grote bagage (bv. golftas, surfplank, ski's ...): 15 EUR ter plaatse. Gelieve afwijkende bagage bij de klantenservice aan te melden. Deze extra diensten zijn direct bij ons te boeken. Als u van tevoren registreert, is de toeslag slechts 10 EUR.

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, met slagboom, verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Adres van de parkeerplaats: Düsseldorferstr. 9, 65760 Eschborn

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: T1: uitgang C7 / T2: uitgang E8. Als u van tevoren registreert, is de toeslag slechts 10 EUR.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Het is mogelijk dat u uw autosleutel moet afgeven. Als u van tevoren registreert, is de toeslag slechts 10 EUR.

Adres:

Aeroparkservice Parkeergarage Frankfurt

Düsseldorferstr. 9, 65760 Eschborn (Adresse für Navigationssystem: Kölner Straße 12, 65760 Eschborn, bitte dringend die Anfahrtsbeschreibung beachten!)

naar boven