8 dagen parkeren vanaf € 70.00

Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Bequemer Transfer zum Flughafen.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Naar terminals: 1, 2. Transferduur: ca. 15 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 20 EUR berekend per rit. Als u van tevoren registreert, is de toeslag slechts 10 EUR. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Sperrgepäck: Meerprijs voor grote bagage (bv. golftas, surfplank, ski's ...): 15 EUR ter plaatse. Gelieve afwijkende bagage bij de klantenservice aan te melden.

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, met slagboom, verlichte, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Adres van de parkeerplaats: Check-in: Mergenthaler Allee 27, 65760 Eschborn

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: T1: uitgang C7 / T2: uitgang E8.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Aeroparkservice Parkeergarage Frankfurt

Check-in: Mergenthaler Allee 27, 65760 Eschborn

naar boven