De parkeerplaats is videa bewaakt en ligt maar 1,5 km van de terminal verwijdert.

Transfer:

Een transfer is niet noodzakelijk, de parkeerplaats is slechts 1,5 km van de terminal verwijderd. Alternatief: taxi ca. € 4,00 per rit.

Transferduur:

kein Transfer notwendig

Veiligheid:

Omheind, verlicht en beveiligde afgesloten parkeerplaats. Het terrein wordt door camera's bewaakt.
Er wordt regelmatig door het personeel gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt / max. breedte: 2,50 m / max. lengte: 5,00 m. Grotere auto's op aanvraag bij de klantenservice (tegen meerprijs).

Bij aankomst:

Niet nodig.

Bij aankomst:

Scan de QR-Code van uw parkeerkaart bij de inrit. Na het scannen ontvangt u uw eigenlijke parkeerkaart. Bewaart u deze goed! De kaart heeft u nodig om weer uit te kunnen rijden. Na het parkeren van uw auto begeeft u zich met uw bagage naar de luchthaven. Deze is maar 500 meter van de parkeerplaats verwijderd.

Bij terugkomst:

Na uw landing en ontvangst van uw bagage loopt u naar de parkeerplaats. Deze is maar 500 meter van de luchthaven verwijderd.
Bij terugkomst op de parkeerplaats rijdt u met uw auto naar de uitrit. Bij de slagboom stopt u de parkeerkaart in de gele gleuf onder de display. De kaart wordt vervolgens met uw boeking vergeleken. De slagboom gaat vanzelf open, waarna u de parkeerplaats kunt verlaten.

Alstublieft let op:

Na het boeken ontvangt u binnen 24 uur een aparte bevestiging niet incl. QR-Code van de parkeerplaats. De parkeerkaart kunt u uitprinten of kan op uw mobiele telefoon worden vertoond. Het kan gebeuren dat de mail wordt gezien als spam, kijk dus ook in uw spambox.
Houdt u er rekening mee dat de parkeerplaats een P+R terrein is van Airport Frankfurt Hahn. De parkeerplaats is 1,5 km van de terminal verwijderd en te voet te bereiken.

Adres:

Easy Airport Parking Hahn

P+R Parkplatz in 55483 Frankfurt-Hahn (luchthaven)

naar boven