8 dagen parkeren vanaf € 40.00

Overdekt parkeren direct bij de luchthaven, geen transfer nodig.

Transfer:

Geen transfer nodig, de terminal is te voet in 13 minuten te bereiken. On demand wordt een pendeldienst tussen 8:00 en 18:00 uur aangeboden. Ter plaatse is een toeslag von 5,- € per rit te betalen.

Transferduur:

Geen transfer nodig, de terminal is te voet in 13 minuten te bereiken.

Veiligheid:

Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 6,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Meld u eventuele grotere voertuigen alstublieft bij onze klantenservice aan.

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar.

Bij aankomst:

Aan de dag van uw vlucht ga alstublieft direct naar de parkeerplaats in Lautzenhausen en parkeer uw auto voor of achter de gebouwen 51 of 53. Indien u voor 8:30 uur of na 18:00 uur bij de parkeerplaats aankomt, meld u zich alstublieft 1 dag voor aankomst telefonisch voor de parkeerplaats aanwijzing (in de tijd van 8:30 uur - 18:00 uur) bij de parkeerplaats aan. Leeg de boekingsbevestiging goed leesbaar in uw auto. Een transfer is niet nodig, want de parkeerplaats is alleen maar 950m van de terminal gelegen. De terminal kan makkelijk in 13 minuten te voet worden bereikt. Indien u uw voertuig buiten de openingstijden brengt ophalen wolt, bedenk alstublieft de volgende afloop: Aan de dag van uw aankomst ga alstublieft naar de parkeerplaats en parkeer uw auto voor of achter de gebouwen 51/53. Leeg de boekingsbevestiging goed leesbaar in uw auto. Schrijf op een envelop uw naam, kenteken en een geheime nummer met vier cijfers naar uw keuze en steek uw autosleutel in de enveloop en steek die envelop in de safe, welke zich rechts naast de ingang bij het gebouw 51 bevindt.

Bij terugkomst:

Bij uw terugkomst ga alstubloeft naar uw auto, waar u een nummer tussen 1-30 in de auto vindt. Achte het gebouw 53 vindt u 30 kleine safes aan de amuur, Ga alsutblieft naar de safe met uw nummer, die u hebt gevonden in u auto. Vul u geheime nummer met de vier cijfers in en neem uw autosleutel. U kunt nu de parkeerplaats verlaten en naar huis gaan.

Alstublieft let op:

Om veiligheids-en rangeerredenen kan de afgifte van de autosleutel noodzakelijk zijn.
On demand wordt een pendeldienst tussen 8:00 en 18:00 uur aangeboden. Ter plaatse is een toeslag von 5,- EUR per rit te betalen.

Adres:

CC Car Check Overdekt Parkeren Hahn

Hauptstr. 51-53, 55483 Lautzenhausen

naar boven