8 dagen parkeren vanaf € 24.00

Alstublieft geef bij de punt "transfer" de tijd van uw terugvlucht aan!

Transfer:

Individuele shuttle van en naar de luchthaven voor max. 4 personen per boeking is inclusief van 09.00 tot 01.00 uur. Bij meer dan 4 personen dient u ter plaatse een toeslag van € 3,00 per persoon te betalen. Onze tip dus bij meer dan 4 personen (of wanneer reist u als familie met kinderen tot 6 jr): zet uw medepassagiers eerst af bij de luchthaven! Het is niet toegestaan om kinderen op de schoot te nemen tijdens de shuttle. Kinderzitjes zijn niet verkrijgbaar. Kinderstoeltjes voor kinderen vanaf 6 jaar zijn beschikbaar Mocht het op uw dag van aankomst druk zijn, kunnen de shuttletijden veranderen. Het ontmoetingspunt voor de shuttle bevindt zich tegenover het busstation.

Transferduur:

Ong. 6 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is verlicht.

Autoafmetingen:

Lengte: 5,50m, breedte: 2,30m, hoogte: geen restricties.

Bij aankomst:

Stoelverhogers zijn op aanvraag verkrijgbaar, neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. Kinderzitjes zijn niet beschikbaar. Als u reist met kinderen jonger dan 8 jaar die een kinderzitje nodig hebben, is vervoer niet mogelijk.

Bij aankomst:

Bij aankomst op de parkeerplaats belt u alstublieft de shuttle chauffeur op het aangegeven telefoonnummer van de pendeldienst en wacht bij het bord "Wartepunkt für Parkkunden". Houdt u er rekening mee dat wanneer u vroeger aankomt de mogelijkheid bestaat dat u moet wachten tot de aankomsttijd die u heeft aangegeven. De shuttle chauffeur zal u een parkeerplaats toewijzen en u naar de luchthaven brengen. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de shuttle chauffeur op het aangegeven telefoonnummer. Wanneer u dit niet doet is de shuttle dienst niet meer gewaarborgd. Wanneer u aankomt parkeert u uw auto alstublieft nog niet en laat uw bagage in de auto. De shuttle chauffeur zal u hierbij helpen.

Bij terugkomst:

"Bel de chauffeur zodra u gereed bent om (met bagage) op te halen voor terminal B. Een punctuele overdracht kan anders niet worden gegarandeerd. Een punctuele overdracht kan anders niet worden gegarandeerd. U wordt opgehaald op dezelfde plek als waar u werd afgezet. "

Alstublieft let op:

Om een soepele en punktuele service te garanteren, wordt u verzocht uw correcte transfertijden te vermelden. Wij adviseren, ten minste 2 uur voor uw vertrek naar de parkeerplaats te komen. U wordt verzocht als terugkomstdatum de datum van uw landing te vermelden.

Adres:

Airport Park Service Hahn

Michael-Felke-Str. 28-32, 55487 Sohren

Tips direct van de parkeerplaats:

De pendeldienst is voor max. 4 personen ingebrepen. Als u reist met meer dan 4 personen, is de toeslag 3,- EUR per person. Brengt uw inzittende naar de luchthaven, om extra kosten te vermijden.

naar boven