8 dagen parkeren vanaf € 24.00

Sleutel hoeft niet te worden afgegeven. Korte transfertijd van en naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele shuttle van en naar de luchthaven voor max. 4 personen per boeking is inclusief van 09.00 tot 01.00 uur. Bij meer dan 4 personen dient u ter plaatse een toeslag van € 3,00 per persoon te betalen. Onze tip dus bij meer dan 4 personen (of wanneer reist u als familie met kinderen tot 6 jr): zet uw medepassagiers eerst af bij de luchthaven! Het is niet toegestaan om kinderen op de schoot te nemen tijdens de shuttle. Kinderzitjes zijn niet verkrijgbaar. Kinderstoeltjes voor kinderen vanaf 6 jaar zijn beschikbaar Mocht het op uw dag van aankomst druk zijn, kunnen de shuttletijden veranderen. De ontmoetingsplaats voor de transfer is bij de bushalte (150 meter van de Check-In).

Transferduur:

Transferduur: ca. 6 minuten.

Veiligheid:

verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,50m;

Bij aankomst:

Stoelverhogers zijn op aanvraag verkrijgbaar, neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. Kinderzitjes zijn niet beschikbaar. Als u reist met kinderen jonger dan 8 jaar die een kinderzitje nodig hebben, is vervoer niet mogelijk.

Bij aankomst:

Bij aankomst op de parkeerplaats belt u alstublieft de shuttle chauffeur op het aangegeven telefoonnummer van de pendeldienst en wacht bij het bord "Wartepunkt für Parkkunden". Houdt u er rekening mee dat wanneer u vroeger aankomt de mogelijkheid bestaat dat u moet wachten tot de aankomsttijd die u heeft aangegeven. De shuttle chauffeur zal u een parkeerplaats toewijzen en u naar de luchthaven brengen. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de shuttle chauffeur op het aangegeven telefoonnummer. Wanneer u dit niet doet is de shuttle dienst niet meer gewaarborgd. Wanneer u aankomt parkeert u uw auto alstublieft nog niet en laat uw bagage in de auto. De shuttle chauffeur zal u hierbij helpen.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: de bushalte (150 meter van de Check-In).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airport Park Service Hahn Parkeerplaats

Michael-Felke-Str. 28-32, 55487 Sohren

naar boven