8 dagen parkeren vanaf € 32.00

Met de shuttle bus wordt u in 4 minuten naar de luchthaven gebracht.

Transfer:

Individuele transfer vanaf 04:00 uur tot de aankomst van de laatste vlucht van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 4 minuten. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief.

Transferduur:

Transferduur: ca. 4 minuten.

Veiligheid:

verlicht, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,30m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 5 EUR. Meld u eventuele grotere voertuigen alstublieft bij onze klantenservice aan.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst trekt u bij de slagboom een parkeerkaart. Bewaar uw ticket en boekingsbevestiging zorgvuldig, deze heeft u bij uw terugkomst weer nodig. Mocht er niemand ter plaatse zijn, dan graag de parkeerplaatsbeheerder telefonisch op de hoogte stellen van de aankomst.

Bij terugkomst:

Ga na ontvangst van uw bagage via de douanecontrole naar het shuttle-ontmoetingspunt: terminal 2. Als de shuttle niet binnen 15 minuten bij de halte aankomt, neem dan contact met ons op via (0049 (0)151/15068748), als er geen bus wacht. Bij het aanbreken van een nieuw kalenderjaar behoudt de parkeerplaats eigenaar zich het recht voor een meerprijs te berekenen (betaling ter plaatse).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Hahn-Bohrinsel

An der Kreisstrasse 2, 55483 Lautzenhausen

naar boven