8 dagen parkeren vanaf € 36.00

Met de shuttle bus wordt u in 4 minuten naar de luchthaven gebracht.

Transfer:

Individuele transfer van en naar de luchthaven van 04:00 tot 01:00 uur is inbegrepen. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief.

Transferduur:

Ca. 4 minuten

Veiligheid:

Omheind, verlicht, en beveiligde afgesloten parkeerplaats. Het terrein wordt regelmatig gecontroleerd door het personeel.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,30 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 5,- EUR) mogelijk

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhoging voor kinderen verkrijgbaar.

Bij aankomst:

Haal bij de poort van de parkeerplaats een parkeerticket en parkeer uw auto. Gelieve uw parkeerticket en boekingsbevestiging te bewaren tot aan de dag van uw terugkomst. U zult het ticket namelijk nodig hebben om de parkeerplaats te kunnen verlaten.
Er zal een shutllebus klaar staan. Mocht het zo zijn dat de chauffeur er niet is, bel hem dan om aan te geven dat u bent gearriveerd.

Bij terugkomst:

Ga na ontvangst van uw bagage via de douanecontrole naar het shuttle-ontmoetingspunt: terminal 2. Als de shuttle niet binnen 15 minuten bij de halte aankomt, neem dan contact met ons op via (0049 (0)151/15068748), als er geen bus wacht. Bij het aanbreken van een nieuw kalenderjaar behoudt de parkeerplaats eigenaar zich het recht voor een meerprijs te berekenen (betaling ter plaatse).

Adres:

Airparks Parkeerplaats Hahn-Bohrinsel

An der Kreisstrasse 2, 55483 Lautzenhausen, Duitsland

naar boven