8 dagen parkeren vanaf € 36.00

Met de shuttle bus wordt u in 4 minuten naar de luchthaven gebracht.

Transfer:

Individuele transfer vanaf 04:00 uur tot de aankomst van de laatste vlucht van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 4 minuten. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief.

Transferduur:

Transferduur: ca. 4 minuten.

Veiligheid:

verlicht, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,30m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 5 EUR. Meld u eventuele grotere voertuigen alstublieft bij onze klantenservice aan.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst trekt u bij de slagboom een parkeerkaart. Bewaar uw ticket en boekingsbevestiging zorgvuldig, deze heeft u bij uw terugkomst weer nodig. Mocht er niemand ter plaatse zijn, dan graag de parkeerplaatsbeheerder telefonisch op de hoogte stellen van de aankomst.

Bij terugkomst:

Ga na ontvangst van uw bagage via de douanecontrole naar het shuttle-ontmoetingspunt: terminal 2. Als de shuttle niet binnen 15 minuten bij de halte aankomt, neem dan contact met ons op via+49 (0)151 2769 8294, als er geen bus wacht. Bij het aanbreken van een nieuw kalenderjaar behoudt de parkeerplaats eigenaar zich het recht voor een meerprijs te berekenen (betaling ter plaatse).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Hahn-Bohrinsel

An der Kreisstrasse 2, 55483 Lautzenhausen

naar boven