8 dagen parkeren vanaf € 85.00

Direct naar de terminal gaan en wegvliegen - onze servicemedewerker zorgd voor uw auto.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussenvan maandag tot vrijdag tussen 4:30 en 24:00 uur en van zaterdag tot zondag tussen 5:00 en 24:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Valet parking: geen pendeldienst nodig.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en met barrières. Er zijn bewakingcamera's. Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Geen limiet.

Bij aankomst:

Niet nodig, daar de overname en teruggave direct gebeurt bij de luchthaven.

Bij aankomst:

Volgt u de wegbeschrijving naar Luchthavenweg 61. De medewerker is herkenbaar aan zijn bedrijfskleding met logo. De medewerker noteert de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geevt u een ontvangstbewijs. U voertuig wordt geparkeerd op de parkeerplaats, address: Ekkersrijt 2023-B, 5692 BB Son. Mocht u vertaging hebben, informeert u alstublieft het personeel per telefoon.
Het trefpunt bij aankomst is de Luchthavenweg 61. Deze ligt direct bij de luchthaven op ongeveer 150m van de terminal.

Bij terugkomst:

Na uw teruggkeer staat uw voertuig klaar bij hetzelfde ontmoetingspunt als bij aankomst.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt dichtbij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. Het trefpunt bij aankomst is de Luchthavenweg 61. Deze ligt direct bij de luchthaven op ongeveer 150m van de terminal.

Adres:

Eazzy Park Valet Service

Trefpunt bij de terminal

Tips direct van de parkeerplaats:

Op verzoek worden ter plaatse extra services zoals reiniging van buiten en binnen van het voertuig, aangeboden (boeking en betaling ter plaatse)

naar boven