8 dagen parkeren vanaf € 63.50

Goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven met shuttle parking. Eazzypark heeft een bewaakte parking op ongeveer acht minuten afstand van de luchthaven

Transfer:

Individuele transfer tussen 04:30 en 24:00 uur naar en naag de luchthaven inclusief. Buiten deze tijden is een transfer op aanvraag mogelijk. De parkeerplaats is slechts 150 meter van de terminal verwijderd.

Transferduur:

ongeveer 12 minuten

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en met barrières. Er zijn bewakingcamera's. Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Geen limiet.

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn beschikbaar op verzoek.

Bij aankomst:

Volgt u de wegbeschrijving naar Luchthavenweg 61. Bij uw aankomst wordt uw voertuig bij de luchthaven overgenomen met valet service. De terugreis gebeurt via transfer. De chauffeur staat daar op u te wachten. Na het verladen van uw bagage en de afgifte van de autosleutel kunt u direct na de in 150m gelegen temrinal gaan. Uw auto wordt tijdens uw vakantie op de 10,5 km gelegen parkeerplaats geparkeerd (Ekkersrijt 2023, 5692 BB Son).

Bij terugkomst:

Nadat u de bagage heeft opgehaald gaat u naar hetzelfde ontmoetingspunt als bij aankomst ophalen. Vanaf daar wordt u via de shuttle naar uw auto overgebracht (Ekkersrijt 2023, 5692 BB Son).

Alstublieft let op:

De chauffeur wacht op u op het ontmoetingspunt. Na het uitladen van uw bagage en afgifte van uw autosleutel, kunt u rechtstreeks naar de terminal gaan, op slechts 150 meter afstand. Uw auto staat geparkeerd op een parkeerplaats op ongeveer 12 km afstand tijdens uw afwezigheid (Ekkersrijt 2023, 5692 BB Son).
Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.
Het ontmoetingspunt bij aankomst is het adres Luchthavenweg 61 direct bij de luchthaven en op ongeveer 150m van de terminal.

Adres:

Eazzy Park Shuttle Service

Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven, Nederland

Tips direct van de parkeerplaats:

Eazzypark biedt de mogelijkheid tot cleaning service (prijslist ter plekke, ter plaatse te voldoen).

naar boven