8 dagen parkeren vanaf € 63.50

Goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven met shuttle parking. Eazzypark heeft een bewaakte parking op ongeveer acht minuten afstand van de luchthaven

Transfer:

Individuele transfer tussen 04:30 en 24:00 uur naar en naag de luchthaven inclusief. Buiten deze tijden is een transfer op aanvraag mogelijk. De parkeerplaats is slechts 150 meter van de terminal verwijderd.

Transferduur:

Transferduur: ca. 12 minuten.

Veiligheid:

omheinde, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Onbegrensd.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Volgt u de wegbeschrijving naar Luchthavenweg 61. Bij uw aankomst wordt uw voertuig bij de luchthaven overgenomen met valet service. De terugreis gebeurt via transfer. De chauffeur staat daar op u te wachten. Na het verladen van uw bagage en de afgifte van de autosleutel kunt u direct na de in 150m gelegen temrinal gaan. Uw auto wordt tijdens uw vakantie op de 10,5 km gelegen parkeerplaats geparkeerd (Ekkersrijt 2023, 5692 BB Son).

Bij terugkomst:

Nadat u de bagage heeft opgehaald gaat u naar hetzelfde ontmoetingspunt als bij aankomst ophalen. Vanaf daar wordt u via de shuttle naar uw auto overgebracht (Ekkersrijt 2023, 5692 BB Son).

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Eazzy Park Shuttle Service

Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven

naar boven