8 dagen parkeren vanaf € 55.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Auto-overdracht direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 06:00 en 01:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

afgesloten, verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

ACHTUNG: Da es sich um Einzelgaragen handelt, bitte beachten Sie die zulässigen Fahrzeugmaße:
Max. hoogte: 1,90m; max. breedte: 2,20m; max. lengte: 5,10m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 15 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. Ontmoetingspunt: vertrekterminal B-C. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 6 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Ständaler Str. 3, 40880 Ratingen Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen kunt u de parkeerplaats bellen. Neemt u dan de lift naar boven. Uw auto wordt overhandigd op de vertrekterminal B-C. Houdt u er ook rekening mee dat in geval van een eerdere of latere aankomsttijd de wachttijd 30 minuten kan bedragen.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. U moet uw autosleutel afgeven. Let u alstublieft op de algemene voorwaarden van de aanbieder van de dienst, die op deze overeenkomst van toepassing zijn: hier

naar boven