8 dagen parkeren vanaf € 87.00

Let op, eenpersoonsgarages: gelieve rekening te houden met de toegestane afmetingen van het voertuig. De overdracht van het voertuig vindt direct plaats bij de terminal.

Transfer:

BIJ VALET parkeeren: Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 3:00 en 1:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Valet parking: geen pendeldienst nodig

Veiligheid:

De auto wordt geparkeerd in een verlichte, afgesloten parkeergarage met barrieres. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker.

Autoafmetingen:

Hoogte: 1,90 m, breedte: 2,20 m, lengte: 5,10 m

Bij aankomst:

niet nodig, naar de overname en teruggave direct gebeurt bij de terminal.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt overgenomen bij uw vertrekhal B-C. Bel a.u.b. de parkeerplaats, 15 minuten voordat u aan de luchthaven aankomt op (het telefoonummer krijgt u met de boekingsbevestiging). Wacht vervolgens in uw auto op de parkeerplaats medewerker. Hij zal uw reservering doornemen, de kilometerstand, tank en eventuele beschadigingen noteren en u een ontvangstbewijs geven. Indien u later dan aangegeven bij de luchthaven komt, contacteer de parkeerplaats direct via het aangegeven telefoonnummer. Bij voorbaat dank!
Houdt u er rekening mee dat wanneer u te vroeg of te laat een wachttijd van een half uur kan ontstaan.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen kunt u de parkeerplaats bellen. Neemt u dan de lift naar boven. Uw auto wordt overhandigd op de vertrekterminal B-C. Houdt u er ook rekening mee dat in geval van een eerdere of latere aankomsttijd de wachttijd 30 minuten kan bedragen.

Alstublieft let op:

LET OP: de voertuig afmetingen voor de afzonderlijke garages zijn beperkt (max. lengte: 5,10 m, max. breedte: 2,20 m, max. hoogte: 1,90 m)!

Informeert u zich op de website van de beheerderxparken.de/agb over zijn algemene voorwaarden waarop het contract is gebaseerd. Een routebeschrijving kunt u daar ook afdrukken. Wij raden u aan ca. 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

naar boven