Hier parkeert u uw auto zelf en neemt uw autosleutel mee. De parkeerplaats is afgesloten en videobewaakt.

Transfer:

24-uurstransfer naar en naag de luchthaven om de 20 minuten inclusief.

Transferduur:

Ongeveer 10 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte, 24uur personeel bezette parkeerplaats. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. breedte: 2,20 m; max. lengte: 5,25 m; max. hoogte: 2,00 m.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en/of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Anmeldung Shuttlefahrer: Bij aankomst op het parkeerterrein meldt u zich bij de shuttle chauffeur. De chauffeur zal u dan opwachten en u een parkeerplek toewijzen. Vervolgens wordt u met de bus naar de luchthaven gebracht. (Mocht de shuttle chauffeur niet ter plaatse zijn, bel hem dan svp)

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de shuttlechauffeur op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Primus Parken Parkeerplaats Düsseldorf STOP SALE

Prinzenallee 18, 40549 Duesseldorf

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse 6,- EUR berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

naar boven