8 dagen parkeren vanaf € 129.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 8 minuten. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 10 EUR berekend per rit. VIP shuttle: laat u zich met een Porsche of Ferrari naar de luchthaven brengen. Op aanvraag, ter plaatse is een toeslag te betalen.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,50m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Na aankomst op de parkeerplaats meldt u zich bij een medewerker aan met uw boekingsbevestiging. Na het uitladen van uw bagage en afgifte van uw autosleutel wordt u met de volgende shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Uw voertuig wordt door het personeel op het terrein geparkeerd.

Bij terugkomst:

Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: vertrekhal tussen Terminals B en C.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Park am Ring Parkeergarage Düsseldorf

Theodorstr. 290, 40472 Düsseldorf

naar boven