Heel makkelijk - uw auto wordt direct bij de terminal aan een mederwerker overgeven. Na terugkomst staat u auto weer voor u bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 4:00 en tot de aankomst van de latste vlucht de vertrekterminal A in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal van 4.00 tot 24.00 uur.

Veiligheid:

Verlichte, bewaakte, parkeerplaats. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell. Vanwege veiligheids- en rangeerredenen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 15,- EUR) mogelijk

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten vóór aankomst de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. Deze noteert kilometerstand, tankstand en eventuele schade, geeft u een ontvangstbevestiging en rijdt uw auto vervolgens naar de parkeerplaats die 11,5 km verder is (Am Gierath 20 b/ 40885/ Düsseldorf). Bij vertragingen informeert u de parkeerplaats telefonisch over uw aankomsttijd bij de terminal.

Bij terugkomst:

Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

naar boven