Overdekte Parkeergaragen. Hier is uw auto in goede handen bij alle weersomstandigheden.

Transfer:

Een transfer is niet noodzakelijk, de parkeerplaats is slechts 900 meter van de terminal verwijderd.
Alternatief transfer met de Skytrain of nacht bus tegen toeslag mogelijk. De halte ligt op ongeveer 200 meter van de parkeergarage. Taxitransfer: ca. EUR 10,- per rit.

Transferduur:

Lopend: circa 11 minuten

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte, regelmatig gecontroleerde parkeergarage

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,10 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Transfer met de Skytrain of nacht bus (tegen toeslag) mogelijk. Na de boeking ontvangt u de boekingsbevestiging van Easy Airport Parking incluis de ticket met barcode, vergeet deze niet uit te printen. Let op: Controlert u ook the SPAM.
Bij de inrit scant u de barcode van uw actuele parkeerkaart. Hierna gaat de slagboom automatisch open (bij problemen contacteer de Parkservice via de intercom). Parkeer de auto op een vrije Parkeergarage (afhankelijk van de geboekte categorie: BUDGET, STANDARD, PREMIUM). Let op: foutparkeerders worden weggesleept.

Transfer naar de luchthaven (heen): Ga naar de straat Kieshecker Weg en volg de straat ca. 200 m richting luchthaven. Vanaf parkeergarage „Parkhaus P4“ (Station Airport) kunt u het best de „SkyTrain“/“Nachtbus“ naar terminal A/B/C gebruiken. De „SkyTrain“/“Nachtbus“ kost extra en is niet onderdeel van onze offerte, transfertijd is ca. 1 minuut.
Let op: De parkeerplaats bevindt zich niet op hetzelfde terrein als die van de parkeerplaats P4. Kosten die ontstaan bij fout parkeren worden niet van ons vergoed.

Bij terugkomst:

Transfer van de luchthaven (terug): Na ontvangst van de bagage kunt u het best de bebakening richting „SkyTrain“/“Nachtbus“ volgen. Rij met de „SkyTrain“/“Nachtbus“ richting luchthaven treinstation tot halteplaats „Parkhaus P4“ (Station Airport). De „SkyTrain“/“Nachtbus“ kost extra en is niet onderdeel van onze offerte. Volg vanuit de luchthaven de Kieshecker Weg ca. 200 m (op loopafstand) om terug te keren naar het parkeerterrein.

Uitrit: Bij de uitrit scant u de barcode van uw parkeerkaart. Hierna gaat de slagboom automatisch open (bij problemen contacteer de Parkservice via de parlofoon). U kunt nu de parkeergarage verlaten.

Alstublieft let op:

Transfer met de Skytrain of nacht bus tegen toeslag mogelijk.
Na het boeken ontvangt u binnen 24 uur een aparte bevestiging incl. parkeerkaart van de parkeerplaats. De bevestiging met de parkeerkaart kunt u uitprinten of kan op uw mobiele telefoon worden getoond. Het kan gebeuren dat de mail wordt gezien als spam, kijk dus ook in uw spambox.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.
Houdt u er rekening mee dat een meerdere invoer en uitgang niet mogelijk is.

Adres:

Easy Airport Parking Parkeergarage Düsseldorf Standaard

Kieshecker Weg 148, 40468 Düsseldorf, Duitsland

naar boven