8 dagen parkeren vanaf € 38.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 8 minuten. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, afgesloten, met slagboom, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,50m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Registreer grotere voertuigen bij onze klantenservice.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Na aankomst op de parkeerplaats meldt u zich bij een medewerker aan met uw boekingsbevestiging. Na het uitladen van uw bagage wordt u met de volgende shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: vertrekterminal B - C.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Cleverparks Parkeerplaats Düsseldorf

Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf

naar boven