8 dagen parkeren vanaf € 29.99

Nu boeken: onze winterspecial is maar voor beperkte tijd beschikbaar.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transfer tijd: 7 minuten De transfer is voor maximaal [key=passengers_transfer] personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Transferduur:

Ca. 7 minuten

Veiligheid:

Omheind en verlichte parkeerplaats. Er zijn regelmatige patrouilles door het personeel. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personeel.

Autoafmetingen:

Maximale hoogte: Onbeperkt; max. Breedte: 2,00 m; max. Lengte: 5.00 m; grotere auto's op verzoek van de Customer Service mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en/of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst op de parkeerplaats belt u de shuttle op. Het telefoonnummer vindt u op de boekingsbevestiging. Nadat u heeft geparkeerd brengt de shuttle chauffeur u naar het vliegveld. Houdt u rekening met een wachttijd van minimaal 15 minuten op de luchthaven.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de shuttlechauffeur op. Na het verlaten van de douane, gaat u naar de aankomsthal. Na het verlaten van de douane, gaat u naar het vertrekniveau in Terminal B/C. Via Uitgang 9 en 10 komt u direkt bij het ontmoetingspunt.

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf 02.11.2019 en voor vertrekken tot en met 04.04.2020. De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special is wijzigbaar en kan worden geannuleerd en geldt zoland de voorraad strekt. [b] De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Lohausen Winterspecial

Niederrheinstraße 195, 40474 Düsseldorf Lohausen

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. [b]Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

naar boven