8 dagen parkeren vanaf € 32.99

Nu boeken en profiteren van 5 euro vroegboekkorting.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 7 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's en campers zijn niet mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Wanneer u bij de parkeerplaats aankomt, meldt u zich a.u.b. telefonisch bij de chauffeur. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: vertrekniveau, Terminal B/C, Uitgang 9 en 10.

Alstublieft let op:

De vroegboeker aanbieding is tot 30 dagen voor reisbegin te boeken. Het voordeel in vergelijking met de normale prijs is 5,- euro. De minimale parkeerduur is 3 dagen. Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Lohausen Vroegboeker

Niederrheinstraße 195, 40474 Düsseldorf-Lohausen

naar boven