Liever overdekt parkeren? Wij parkeren uw auto in onze belichte parkeergarage.

Transfer:

24-uurstransfer naar en naag de luchthaven om de 20 minuten inclusief.

Transferduur:

5-10 minuten

Veiligheid:

De verlichte en overdekte parkeerplaats is op een terrein dat omheind is. Het terrein is dagelijks 24 uur bemand en wordt regelmatig gecontroleerd. De autosleutel wordt veilig bewaard tijdens de vakantie.

Autoafmetingen:

Tot en met 5m lengte, 2m breedte en hoogte onbegrensd.

Bij aankomst:

Niet nodig.

Bij aankomst:

Wanneer u aankomt, gaat u naar de receptie van het parkeerterrein en laat u uw boekingsbevestiging zien. Het personeel zal u dan verdere informatie geven m.b.t. de pendeldienst en de procedure bij uw terugkomst. Houdt u alstublieft uw vluchtnummer van de terugreis bij de hand (b.v. LH2374). Na de aanmelding en het uitladen van uw bagage wordt u verzocht uw auto in de onmiddelbare nabijheid van de receptie te parkeren. Na het overhandigen van uw sleutel wordt uw voertuig door het personeel in de parkeerhal geparkeerd.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage hebt opgehaald op het vliegveld, gaat u alstublieft naar de uitgang van de vertrek hal 10. Daar kunt u de transfer naar de overdekte parkeerplaats nemen. Verdere informatie en een retourkaartje voor de pendelbus heeft u reeds bij aankomst op het parkeerterrein gekregen. Bij terugkomst wordt uw auto bij de receptie (open ruimte) in de nacht voor uw terugkomst voor u gereedgezet. Overhandig het retourkaartje aan de receptie.
Let op: de prijzen voor onze parkeerplaatsen worden naar kalenderdagen afgerekend. Voor het geval dat u meer kalenderdagen gebruikt dan in uw boeking aangegeven is, wordt ter plaatse een toeslag van 6,- euro per extra dag berekend.

Alstublieft let op:

Airparks ServiceParking is perfect voor klanten die tijd willen besparen en die zuinig zijn op hun auto. Na de afgifte van uw autosleutels wordt uw auto door een medewerker in de parker hall geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto bij de receptie (open ruimte) in de nacht voor uw terugkomst voor uw gereedgezet. Dat betekent dat u kostbare tijd bespaart bij het parkeren en altijd met de eerst mogelijke pendelbus naar het vliegveld Dusseldorf International kunt. Uw autosleutel wordt door ons veilig voor u bewaard tijdens uw vakantie - u hoeft zich geen zorgen te maken deze te verliezen of te vergeten. Airparks ServiceParking biedt u een maximum aan comfort en extra veiligheid.

Adres:

Airparks Parkeergarage ServiceParken Düsseldorf

Theodorstr. 90-100, 40472 Dusseldorf

Tips direct van de parkeerplaats:

Bei Ihrem KFZ ist die Hauptuntersuchung fällig, eine Inspektion oder andere Reparatur? Nutzen Sie den neuen Service von Airparks Düsseldorf in Kooperation mit Easy Auto Service und lassen Sie Ihr Auto durchchecken während Sie unterwegs sind.
Informieren zum Ablauf und zu den angebotenen Leistungen finden Sie hier: http://www.airparks-duesseldorf.de/service/easyautoservice.html

naar boven