8 dagen parkeren vanaf € 37.00

De parkeerplaats is video bewaakt. U kunt te voet naar de terminal een transfer is du niet nodig. Zo kunt u nog flexibeler aankomen.

Transfer:

Een transfer is niet noodzakelijk, de parkeerplaats is slechts 650 meter van de terminal verwijderd. Alternatief taxitransfer: ca. EUR4,- per rit.

Transferduur:

Transfer valt weg.

Veiligheid:

Veiligheid – omheinde, verlichte, video-gemonitord, bewaakte parkeerplaats. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's (max. breedte: 3,00 m; max. lengte: 6,00 m) op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 5,- EUR) mogelijk.

Bij aankomst:

onnodig

Bij aankomst:

Om te parkeren heeft u alleen maar deze QR-code nodig. Scan de code bij de ingang van de parkeerplaats. Wanneer u problemen bij de ingang heeft drukt u alstublieft op de telefoonknop bij de ingang beneden rechts voor hulp. Geen transfer, de terminal is te voet bereikbaar (650 m)

Bij terugkomst:

De weg naar de parkeerplaats is te voet bereikbaar (650 m). Wanneer u de parkeerplaats wilt verlaten dient u bij de uitgang de QR-code te scannen.

Alstublieft let op:

Na de boeking ontvangt u, binnen 24 uur, een aparte e-mail van de parkeerplaats operator met u boekingsbevestiging en een parkeerticket om af te drukken. Alstublieft check ook uw spams.

Adres:

Easy Airport Parking Parkeerplaats Dortmund

Wilhelmstraße 8, 59439 Holzwickede

naar boven