8 dagen parkeren vanaf € 37.00

De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. De parkeerplaats bevindt zich direct bij het vliegveld.

Transfer:

Geen transfer nodig, de terminal is te voet in 7 minuten te bereiken. Alternatief taxitransfer: ca. 4 EUR per rit.

Transferduur:

Geen transfer nodig, de terminal is te voet in 7 minuten te bereiken.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, met slagboom, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; grotere auto's (max. breedte: 3,00 m; max. lengte: 6,00 m) op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 5,- EUR) mogelijk.

Bij aankomst:

KInderzit niet beschikbaar.

Bij aankomst:

U krijgt binnen 24 uur een mail van de parkeerplaats met de QR-Code. Bij aankomst heeft u deze QR-Code nodig. U kunt het uitprinten of via uw mobiele telefoon bij de ingang scannen. Als de mail niet aankomt controleert u alstublieft ook uw spam ordner. Wanneer u problemen bij de ingang heeft drukt u alstublieft op de telefoonknop bij de ingang beneden rechts voor hulp. Het tussendoor verlaten en opnieuw parkeren is niet mogellijk.

Bij terugkomst:

De weg naar de parkeerplaats is te voet bereikbaar (650 m). Wanneer u de parkeerplaats wilt verlaten dient u bij de uitgang de QR-code te scannen.

Alstublieft let op:

Na de boeking ontvangt u, binnen 24 uur, een aparte e-mail van de parkeerplaats operator met u boekingsbevestiging en een parkeerticket om af te drukken. Alstublieft check ook uw spams.

Adres:

Easy Airport Parking Parkeerplaats Dortmund

Wilhelmstraße 8, 59439 Holzwickede

naar boven