Goede prijs-kwaliteits-verhouding met individuele transfer naar de luchthaven.

Transfer:

Pendeldienst tussen 3:30 en 24:00 uur naar de luchthaven en terug is bij de prijs inbegrepen. Buiten deze tijden is een pendeldienst op verzoek gratis mogelijk. De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inclusieve. Onze tip: brengt u uw inzittende eerst naar de luchthaven!
Let aub op: Het vervoer van grote bagagestukken is helaas niet mogelijk. We vragen u daarom om grote bagagestukken vooraf naar de luchthaven te brengen.)

Transferduur:

Ongeveer 8 minuten

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind en verlicht. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Hoogte: geen limiet; breedte: 2,00m, lengte: 5,00 m.
Grotere auto's op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Kinderstoetjes zijn beschikbaar op verzoek.

Bij aankomst:

Wanneer u aankomt, gaat u naar de receptie van het parkeerterrein. Het personeel zal u dan verdere informatie geven. Houdt u alstublieft uw vluchtnummer van de terugreis bij de hand (b.v. LH 2374). Nadat u uw voertuig hebt geparkeert, wordt u met de volgende pendeldienst naar de luchthaven gebracht (mocht de chauffeur niet aanwezig zijn, informeeert u de chauffeur per telefoon alstublieft).

Bij terugkomst:

Belt u na de bagageband +49 162 2366174 voor uw retour per Shuttle naar de parkeerplaats. Het ontmoetingspunt bevindt zich op aankomstniveau 0 bij de rechter uitgang. U ontvangt nadere informatie bij aankomst op de parkeerplaats. "

Alstublieft let op:

De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.
De B1 is bij knooppunt Sölde vanwege de verbouwing van de snelweg A40 volledig dicht op: 4 mei 2019, 20:00 tot 6 mei 2019, 5 uur.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Dortmund

Hans-Böckler-Str. 16, 59423 Unna

Tips direct van de parkeerplaats:

De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inclusieve. Onze tip: brengt u uw inzittende eerst naar de luchthaven!

naar boven