8 dagen parkeren vanaf € 28.99

Nu boeken en profiteren van 5 euro vroegboekkorting.

Transfer:

Individuele transfer tussen 03:30 en 24:00 uur. Transferduur: ca. 8 minuten. Buiten deze tijden is een transfer op aanvraag en tegen meerkosten van 0 EUR per rit mogelijk. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Wanneer u aankomt, gaat u naar de receptie van het parkeerterrein. Het personeel zal u dan verdere informatie geven. Houdt u alstublieft uw vluchtnummer van de terugreis bij de hand (b.v. LH 2374). Nadat u uw voertuig hebt geparkeert, wordt u met de volgende pendeldienst naar de luchthaven gebracht (mocht de chauffeur niet aanwezig zijn, informeeert u de chauffeur per telefoon alstublieft).

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: aankomstniveau 0 bij de rechter uitgang.

Alstublieft let op:

De vroegboeker aanbieding is tot 30 dagen voor reisbegin te boeken. Het voordeel in vergelijking met de normale prijs is 5,- euro. De minimale parkeerduur is 3 dagen. Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Dortmund Vroegboeker

Hans-Böckler-Str. 16, 59423 Unna

naar boven