8 dagen parkeren vanaf € 26.99

Extra besparen met onze vroegboekerprijs!

Transfer:

Individuele transfer tussen 03:30 en 24:00 uur naar en naag de luchthaven inclusief. Buiten deze tijden is een transfer op aanvraag mogelijk.
De transfer is voor maximaal 4 personen. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ongeveer 8 minuten

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind en verlicht. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Hoogte: geen limiet; breedte: 2,00m, lengte: 5,00 m.

Bij aankomst:

Kinderstoetjes zijn beschikbaar op verzoek.

Bij aankomst:

Wanneer u aankomt, gaat u naar de receptie van het parkeerterrein. Het personeel zal u dan verdere informatie geven. Houdt u alstublieft uw vluchtnummer van de terugreis bij de hand (b.v. LH 2374). Nadat u uw voertuig hebt geparkeert, wordt u met de volgende pendeldienst naar de luchthaven gebracht (mocht de chauffeur niet aanwezig zijn, informeeert u de chauffeur per telefoon alstublieft).

Bij terugkomst:

Belt u na de bagageband +49 162 2366174 voor uw retour per Shuttle naar de parkeerplaats. Het ontmoetingspunt bevindt zich op aankomstniveau 0 bij de rechter uitgang. U ontvangt nadere informatie bij aankomst op de parkeerplaats. "

Alstublieft let op:

De vroegboeker aanbieding is tot 30 dagen voor reisbegin te boeken. Het voordeel in vergelijking met de normale prijs is 5,- euro.
De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.
De B1 is bij knooppunt Sölde vanwege de verbouwing van de snelweg A40 volledig dicht op: 4 mei 2019, 20:00 tot 6 mei 2019, 5 uur.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Dortmund Vroegboeker

Hans-Böckler-Str. 16, 59425 Unna

Tips direct van de parkeerplaats:

De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inclusieve. Onze tip: brengt u uw inzittende eerst naar de luchthaven!

naar boven