De individuele Transfer rond om het uur is inbegrepen. De reis duurt slechts 8 minuten. De parkeerplaats scoort met hoge veiligheidsnormen.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer/taxitransfer naar en naag de luchthaven inclusief. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ca. 8 minuten

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgesloten, video-gemonitord, bewaakte, door personeel 24 uur bezette parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige rondgangen door het personeel/door een veiligheidsdienst.Vanwege veiligheids- en rangeerredenen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4, 00 m; max. breedte: 4, 00 m; max. lengte: 10, 00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen zijn op aanvraag bij klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse en wordt u door de shuttlebus naar het vliegveld gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de chauffeur van de shuttlebus op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Parkineo Parking Zaventem Parkeerplaats STOP SALE

57 Kerklaan, 1830 Machelen (België)

naar boven