Snel en comfortabel: Overname en teruggave van het voertuig gebeurt direct bij de terminal! De medewerker parkeert uw auto in de afgesloten parkeergarage.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal

Veiligheid:

Veiligheid: omheinde, verlichte, afgesloten, video bewaakte, 24uur personeel bezette parkeergarage. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personeel.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,10 m; max. breedte: 2,90 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs van 5 EUR mogelijk.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct op het vliegveld bij de parkeerplaats P3, 6de verdieping in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst de parkeerplaats beheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. Deze noteert kilometerstand, tankstand en eventuele schade, geeft u een ontvangstbevestiging en rijdt uw auto vervolgens naar de parkeerplaats die 11 km verder is (Avenue de Vilvorde 78, 1000 Bruxelles). Bij vertragingen informeert u de parkeerplaats telefonisch over uw aankomsttijd bij de terminal.

Bij terugkomst:

Wanneer u uw bagage weer in uw bezit heeft neemt u alstublieft contact op met de parkeerplaats beheerder op het aangegeven telefoonnummer. Uw auto word onmiddenllijk naar de terminal gebracht.

Alstublieft let op:

Overname en teruggave van het voertuig geschiedt bij de parkeerplaats P3, op de 6de verdieping van het vliegveld. Let op: als u het formulier niet invult, kan niet gegarandeerd worden dat de transfer op tijd uitgevoerd kan worden. I.v.m. Valet service, dient u uw autosleutel af te staan.

naar boven