Jetzt buchen: Unser Winterspecial ist nur für begrenzte Zeit verfügbar. Der Parkplatz befindet sich nur 4 Fahrminuten vom Flughafen entfernt.

Transfer:

De gratis 24 uurspendeldienst naar de luchthaven en terug staat op verzoek ter beschikking. Als u reist met meer dan 4 passagiers, deelt u dit alstublieft mee wanneer u een taxi bestelt.
Let aub op: Het vervoer van grote bagagestukken is helaas niet mogelijk. We vragen u daarom om grote bagagestukken vooraf naar de luchthaven te brengen. Individuele 24-uurtransfer inclusief. Allgemeine Info: Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnumer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief.

Transferduur:

Ongeveer 4 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind, afsluitbaar en verlicht. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 5, 00 m, breedte: 2, 00 m, Hoogte: geen beperkingen.

Bij aankomst:

U bestelt de pendeldienst per telefoon (het telefoonnummer staat in uw boekingsbevestiging) wanneer u op het parkeerterrein bent aangekomen. Als u reist met meer dan 4 passagiers, deelt u dit alstublieft mee. U wordt zo snel mogelijk door een chauffeur opgehaald.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage bestelt u de pendeldienst terug naar het parkeerterrein (het telefoonnummer staat in uw boekingsbevestiging). De chauffeur deelt u de geschatte tijd en ontmoetingsplaats mee.

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf 03.11.2018 en voor vertrekken tot en met 12.04.2019. De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special is wijzigbaar en kan worden geannuleerd en geldt zoland de voorraad strekt.[/b]Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Bremen Winterspecial

Toegang via Industriestrasse 18, 28199 Bremen

Tips direct van de parkeerplaats:

Niet aangegeven.

naar boven