De korte transfer : in slechts 4 minuten brengt de shuttle service u naar de luchthaven en is 24 uur per dag beschikbaar. De shuttle service past de tijden aan volgens de vluchttijden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 4 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: ca. 4 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Meldt u telefonisch bij de chauffeur wanneer u bij de parkeerplaats aankomt.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: Terminal E (Ryan Air).

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf en voor vertrekken tot en met . De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special kan omgeboekt en geannuleerd worden en geldt zolang de voorraad strekt. Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Bremen Winterspecial

Toegang via Industriestrasse 18, 28199 Bremen

naar boven