De korte transfer : in slechts 4 minuten brengt de shuttle service u naar de luchthaven en is 24 uur per dag beschikbaar. De shuttle service past de tijden aan volgens de vluchttijden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 4 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: ca. 4 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Wanneer u bij de parkeerplaats aankomt, meldt u zich a.u.b. telefonisch bij de chauffeur.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: Terminal E (Ryan Air).

Alstublieft let op:

De vroegboeker aanbieding is tot 30 dagen voor reisbegin te boeken. Het voordeel in vergelijking met de normale prijs is 5,- euro. De minimale parkeerduur is 3 dagen. Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Bremen Vroegboeker

Toegang via Industriestrasse 18, 28199 Bremen

naar boven