8 dagen parkeren vanaf € 26.99

De korte transfer : in slechts 4 minuten brengt de shuttle service u naar de luchthaven en is 24 uur per dag beschikbaar. De shuttle service past de tijden aan volgens de vluchttijden.

Transfer:

Individuel) transfer tussen 03:30 tot de aankomst van de latste vlucht naar en naag de luchthaven inclusief. Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnumer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Let aub op: Het vervoer van grote bagagestukken is helaas niet mogelijk. We vragen u daarom om grote bagagestukken vooraf naar de luchthaven te brengen

Transferduur:

Ongeveer 4 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind, afsluitbaar en verlicht. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 5,00 m, breedte: 2,00 m, Hoogte: geen beperkingen.

Bij aankomst:

Kindersitze sind nicht vorhanden, Sitzerhöhungen bitte bei der Bestellung des Shuttles anmelden.

Bij aankomst:

U bestelt de pendeldienst per telefoon (het telefoonnummer staat in uw boekingsbevestiging) wanneer u op het parkeerterrein bent aangekomen. Als u reist met meer dan 4 passagiers, deelt u dit alstublieft mee. U wordt zo snel mogelijk door een chauffeur opgehaald.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage bestelt u de pendeldienst terug naar het parkeerterrein (het telefoonnummer staat in uw boekingsbevestiging). De chauffeur deelt u de geschatte tijd en ontmoetingsplaats mee.

Alstublieft let op:

De vroegboeker aanbieding is tot 30 dagen voor reisbegin te boeken. Het voordeel in vergelijking met de normale prijs is 5,- euro.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Bremen Vroegboeker

Toegang via Industriestrasse 18, 28199 Bremen

naar boven