Geen transfer nodig. U handigt uw auto over bij de terminal en dan kunt u direct door naar de check-in. Een medewerker parkeert uw auto voor u.

Transfer:

Geen transfer nodig - uw auto wordt overgenomen bij het vertrek van de luchthaven terminal (24 uur).

Transferduur:

VALET PARKING : geen transfer nodig

Veiligheid:

De overdekte parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens beveiligings- en huishoudregels is het verplicht de sleutels af te geven.

Autoafmetingen:

Geen beperkingen

Bij aankomst:

Niet nodig wanneer de auto is overhandigd in de terminal.

Bij aankomst:

Uw auto wordt naar de luchthaven terminal gebracht. Bel aub de parkeergarage service 15 minuten voor uw aankomst (het telefoonnummer staat op de reserveringsbevestiging) en wacht in uw auto op een medewerker. Uw auto wordt geparkeerd is onze overdekte parkeergarage.

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur na de bagageclaim (ongeveer 15 minuten vooraf). U wordt dan opgehaald van de luchthaven in de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats. U krijgt nog andere informatie bij uw aankomst.

Alstublieft let op:

De overhandiging en de terugkeer van de auto gebeuren in de luchthaven terminal voor een stipte en makkelijke procedure.

Adres:

HOLAPARK Barcelona Parkeergarage Valet

C/ del Segrià, 2 Pol. Ind. Mas Blau , 08820 El Prat de Llobregat

Tips direct van de parkeerplaats:

Extra services zoals het schoonmaken van de binnen-en buitenkant van de auto zijn beschikbaar op aanvraag (betaling is ter plekke).

naar boven