8 dagen parkeren vanaf € 80.00

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal opgehaald en weer teruggebracht bij uw aankomst.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt (24h) bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

kein Transfer notwendig

Veiligheid:

Veiligheid – omheinde, verlichte, afgeslotene, bewaakte, 24uur personeel bezette parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4,00 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,00 m; gelieve bij aankomst met een langere voertuig twee parkeerplaatsen reserveren.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt overgenomen bij uw vertrekhal (vertrekhal 3, ingang A). Belt u a.u.b. de parkeerplaats, 30 minuten voordat u aan de luchthaven aankomt op (het telefoonummer krijgt u met de boekingsbevestiging).

Bij terugkomst:

Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Overname en teruggave van het voertuig gebeurt aan de terminal (Vertrekhal 3, deur A). De afgifte van de autosleutel is noodzakelijk.
Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

naar boven