8 dagen parkeren vanaf € 70.00

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal opgehaald en weer teruggebracht bij uw aankomst.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Gelieve bij aankomst met een langere voertuig twee parkeerplaatsen reserveren.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. Ontmoetingspunt: vertrekhal 3, ingang A. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. U moet uw autosleutel afgeven.

naar boven