8 dagen parkeren vanaf € 36.75

De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 12 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief.

Transferduur:

Transferduur: ca. 12 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Gelieve bij aankomst met een langere voertuig twee parkeerplaatsen reserveren.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: vertrekhal 3, ingang A.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Schiphol ParkFly Parkeerplaats Amsterdam

Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer

naar boven