Met de transfer alleen 7 minuten naar de terminal!

Transfer:

24 uurspendeldienst van en naar de luchthaven is bij de prijs inbegrepen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Transferduur:

Ongeveer 7 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is afgesloten, omheind, met barrières en 24 uur per dag bemand. Er zijn bewakingscamera's. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 6,00 m; breedte: 3,00 m; hoogte: geen limiet

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn op verzoek beschikbaar.

Bij aankomst:

Meldt u bij de slagboom. De slagboom wordt voor u geopend. U kunt zelf een parkeerplek uitzoeken. De chauffeur haalt u op bij de bushalte. U wordt naar Schiphol gebracht.

Bij terugkomst:

Na de landing en het passeren van de douane (ophalen koffers) ga naar de aankomsthal, uitgang C (tussen 00:00 uur en 04:00 uur uitgang E) direct naast de Car Rentals. Daar bevindt zich het trefpunkt voor de shuttle.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 3 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Quick Parking Schiphol Parkeerplaats

Aalsmeerderweg 511, 1437 EE Rozenburg Nederland

naar boven