Uw auto heel makkelijk van onze personeel geparkeerd.Transfertijd bedraagt alleen 7 minuten.

Transfer:

24 uur pendeldienst van en naar de luchthaven is bij de prijs inbegrepen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door.

Transferduur:

Ongeveer 7 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is 24u per dag bemand, afgesloten, omheind en met barrières. Er zijn bewakingscamera's. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker. Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Lengte: 6,00 m; breedte: 3,00 m; hoogte: geen limiet

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn op verzoek beschikbaar.

Bij aankomst:

Parkeert u uw auto naast het pendeldienst-ontmoetingspunt. Na het uitladen van uw bagage en het overhandigen van uw autosleutels, wordt u naar de luchthaven gebracht met de eerste pendeldienst. Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd op het parkeerterrein.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage belt u de volgende nummer: +31 (0)900 279 0000 of +31 (0)6 214 800 55. Ga naar het shuttle-trefpunt: U wordr direct bij de aankomsthal uitgang C (tussen 00:00 en 04:00 uur nachts, uitgang E) bij de "Hotelbuses" opgehaald: Een fel oranje shuttle haalt u op, deze brengt ook de gasten naar het Park Inn­ en het Radisson Schiphol­Rijk.

Alstublieft let op:

Parkservice, daarom is afgifte van de sleutel noodzakelijk.Wij raden u aan ca. 3 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Quick Parking Schiphol Parkeerplaats Service Parkeren

Kruisweg 381; 1437 CH Rozenburg; Schiphol-Zuid; Nederland

naar boven