Confortabel naar en terug van de haven met onze 24uur transfer. Tijdens uw reis blijf uw auto op een parkeerplaats met een hoog veiligheidsniveau.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de haven inclusief. Transferduur: ca. 30 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: medereizigers eerst naar de haven brengen!

Transferduur:

Transferduur: ca. 30 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, verlicht, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,75m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 6,50m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Na het uitladen van uw bagage worden onze klanten met de volgende transfer naar de haven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt onze klanten op het afgesproken ontmoetingspunt bij de haven op.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Poortparking Amsterdam Parkeerplaats

Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen

naar boven