8 dagen parkeren vanaf € 96.00

Rijdt u naar de terminal, Uw auto wordt direct bij de vertrekhal opgehaald en weer teruggebracht bij uw aankomst.

Transfer:

Geen transfer nodig. De auto wordt overgenomen bij de vertrekterminal, 24 uur.

Transferduur:

Geen transfer nodig.

Veiligheid:

Het terrein is voorzien van permanente camerabewaking. De ruime, verlichte parkeergelegenheid is 24 uur bezet en bewaakt. Sleutel afgifte noodzakelijk. De auto kan daardoor nu en dan even worden verplaatst, zodat de parkeerplaats optimaal wordt benut.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,75 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 6,50 m

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de luchthaven. Bel ons 15 minuten voor aankomst. De dienstdoende medewerker verwelkomt u in de bocht tussen vertrekterminal 2 en 3 (niet op de taxistroop).

Bij terugkomst:

Bij terugkomst belt u op naar de parkeerplaats. Nadat u de bagage heeft opgehaald, staat de dienstdoende medewerker weer in de bocht tussen terminal 2 en 3 op u te wachten.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Valetshiphol Parkeerplaats

naar boven