8 dagen parkeren vanaf € 41.75

Makkelijk naar en terug de luchthaven dankzij een 24uurspendeldienst. Uw auto staat veilig in een parkeerplaats met een hoog veiligheidsniveau.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer naar en naag de luchthaven inclusief. Er wordt gereden van en naar terminal I. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ca.10 Minuten

Veiligheid:

Het terrein is voorzien van permanente camerabewaking. De ruime, verlichte parkeergelegenheid is 24 uur bezet en bewaakt. Sleutel afgifte noodzakelijk. De auto kan daardoor nu en dan even worden verplaatst, zodat de parkeerplaats optimaal wordt benut.

Autoafmetingen:

max hoogte: 2,75m max. breedte: 2,50m max. lengte: 6,50m

Bij aankomst:

Voor kinderzitjes en verhogingen neem contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Bij aankomst op het terrein meld uw zich bij de parkeerplaats receptie. U wordt verwelkomd door onze dienstvaardige medewerker en vervolgens met de gratis shuttle naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Neem na ontvangst van de bagage contact op met de shuttle chauffeur. De chauffeur staat haalt u op aan het afgesproken ontmoetingspunt.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Adres:

Park and Fly Schiphol Parkeerplaats

Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen

naar boven