8 dagen parkeren vanaf € 41.75

Makkelijk naar en terug de luchthaven dankzij een 24uurspendeldienst. Uw auto staat veilig in een parkeerplaats met een hoog veiligheidsniveau.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 10 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, verlicht, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,75m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 6,50m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Park and Fly Schiphol Parkeerplaats

Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen

naar boven