De autosleutel moet worden ingeleverd. Auto-overdracht direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - het voertuig wordt tussen 0:00 en 24:00 uur opgehaald bij de Passenger Terminal Amsterdam. Overdracht van het voertuig in IJmuiden mogelijk tegen een toeslag van 60€. (Betaling alleen mogelijk ter plaatse en alleen in contanten).

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal

Veiligheid:

Omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personeel. De afgifte van uw autosleutels is nodig.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4,00 m; max. breedte: 3,00 m; max. lengte: 6,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Niet nodig, daar de overname en teruggave direct gebuurt bij de Passenger Terminal.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt bij de Passenger Terminal Amsterdam overgenomen. Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 15 minuten voordat u aankomt (het telefoonnummer krijgt u met uw boekingsbevestiging). Een medewerker zal voor de Passenger Terminal op uw wachten. Het personeel noteert de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geven u een ontvangstbewijs. Uw auto wordt geparkeerd op 10 km van de Passenger Terminal. Mocht u vertraging hebben informeert u de parkeerplaats alstublieft per telefoon over uw aankomsttijden aan de Passenger Terminal.

Bij terugkomst:

Het voertuig zal buiten de Passenger Terminal klaar staan. Een medewerker van de parkeergarage wacht op u bij de uitgang van de terminal en begeleidt u naar uw voertuig.

Alstublieft let op:

Overname en teruggave van de voertuig gebeurt bij de Passenger Terminal Amsterdam. De parkeerplaats bevindt zich op 10 km van de Passenger Terminal.[b] Zorg ervoor dat u alle gegevensvelden heeft ingevuld om een probleemloos proces te garanderen. [/ b]

Adres:

Centralparking Passenger Terminal Valet Parken

Overname en teruggave bij de Passenger Terminal Amsterdam.

naar boven