Direct naar de terminal gaan en wegvliegen. U overgeeft uw auto direkt bij de terminal. Een medewerker parkeert de auto op een nabije parkeerplaats.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal

Veiligheid:

Omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte, 24uur personeel bezette ondergrondse garage. De toegang is alleen met een medewerker. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personeel.

Autoafmetingen:

Onbegrensd

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

De auto wordt direct bij de vertrekterminal tussen terminal 2 en 3 in ontvangst genomen. Alstublieft bel 15 minuten voor aankomst onze parkeerplaats (de telefoonnummer staat op de boekingsbevestiging) en wacht in uw auto op de medewerker. Deze noteerd de kilometerstand, tank en eventuele schades en geeft u een ontvangstbevestiging. Uw auto wordt op een nabije (ca. 15 minuten) parkeerplaats geparkeerd (Noordammerweg 105a/1187 ZS Amstelveen). Indien u te laat bent, contacteer alstublieft de parkeerplaats over de nieuwe aankomstijd bij de terminal.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage heeft ontvangen bel alstublieft de parkeerplaats (ten minste 15 minuten voor de tegewenste overgave van de auto). De auto staat dan direct bij de aankomstterminal in de Kiss and Ride Area. Meer informatie over de overgave bij terugkomst ontvangt u bij de dag van aankomst.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door.

Tips direct van de parkeerplaats:

Het bestaat ook de mogelijkheid (met vooraanmelding) een overdekte parkeerplaats te reserveren, tegen een toeslag ter plaatsen van 14,99,-.

naar boven