Parkeren op Schiphol zonder wachttijden met onze shuttlebus in 7 minuten naar de terminal.

Transfer:

Individuele 24 uurspendeldienst van en naar de luchthaven inbegrepen. U wordt verzocht uw shuttletijden bindend bij boeking aantemelden. De reistijd is ongeveer 7 minuten.

Transferduur:

Reistijd ong. 7 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is afgesloten, omheind en heeft een barrière. Er zijn bewakingscamera`s. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 6,00 m; breedte: 3,00 m; hoogte: geen limiet

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn op verzoek beschikbaar.

Bij aankomst:

U wordt verzocht het personeel via de intercom van de slagboom over uw aankomst te informeren. Na aankomst op het parkeerterrein parkeert u uw auto. Hierna brengt de pendeldienst u naar de luchthaven.

Bij terugkomst:

Ná het passeren van de douane(ophalen koffers) belt u +31 (0)6 214 800 55. Loop richting "car rental". Direct daarbuiten, arrivals uitgang C (tussen 00:00 en 04:00 's nachts deur E) bij de "hotel buses" wordt u opgehaald. In dezelfde fel oranje shuttle als het Park Inn- en Radisson Schiphol-Rijk Hotel (de Schiphol-Rijk Express).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 3 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Budget Parking Schiphol Parkeerplaats

Kruisweg 279, 1437CE Rozenburg, Nederland

naar boven