Makkelijk en ontspannen: Overname en teruggave van de auto gebeurt direct bij de vertrekhal.

Transfer:

Geen pendeldienst nodig - uw auto wordt 24 uur overgenomen tussen vertrekhal 2 en 3.

Transferduur:

Geen pendeldienst nodig

Veiligheid:

De auto wordt geparkeerd op een omheinde en afgeslotene parkeerplaats met barrières en videobewaking. De parkeerplaats is 24 uur bemand en het personeel surveilleert regelmatig. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Lengte: 6,00 m; breedte: 3,00 m; hoogte: geen limiet. Voor grotere voertuige belt u alstublieft onze klantenservice.

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn niet nodig.

Bij aankomst:

De auto wordt tussen vertrekhal 2 en 3 direct door het personeel overgenomen. Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 15 minuten voordat u aan de luchthaven aankomt (het telefoonnummer krijgt u met de boekingsbevestiging), en wacht u in uw auto op het personeel. Zij noteren de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geven u een ontvangstbewijs. Darnaa brengen ze uw auto naar de parkeerplaats (Kruisweg 381, 1136 CH Schiphol-Zuid).

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage belt u a.u.b. de parkeerplaats. Uw auto zal toen bij uw aankomsthal klaar staan. U ontvangt meer informatie over de teruggave van uw auto bij de afgifte.

Alstublieft let op:

Overname en teruggave van de auto gebeurt bij de vertrekhal.
Let op: indien u uw aankomsttijden niet met het formulier aanmeldt, kan geen punctuele overname van de auto bij de vertrekhal gegarandeerd worden.

en belt u de parkeerplaats op, 15 minuten voordat u aan de luchthaven aankomt. Het telefoonnummer krijgt u met de boekingsbevestiging.

naar boven