8 dagen parkeren vanaf € 80.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Auto-overdracht direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Als u later dan gepland bij de parkeerplaats aankomt, deelt u dit alstublieft de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee. Het telefoonnummer van de parkeerplaats vindt u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, afgesloten, verlicht, met slagboom, omheinde, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,60m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,50m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 10 km afstand gebracht Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: tussen vertrekhal 2 en 3. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

U moet uw autosleutel afgeven. Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

naar boven