Makkelijk en ontspannen: Overname en teruggave van de voertuig gebeurt direct bij de terminal.

Transfer:

Geen pendeldienst nodig - voertuig wordt overgenomen bij de Passenger Terminal etmaal.

Transferduur:

Valet Parking: geen pendeldienst nodig.

Veiligheid:

De voertuig wordt geparkeerd op een omheinde, belichtte en afgeslotene parkeerplaats met bewakingscamera's. De parkeerplaats is 24 uur per dag bemand. Het personeel surveilleert regelmatig. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker. De afgifte van uw autosleutels is nodig.

Autoafmetingen:

max. lengte: 6 m, max. breedte en hoogte: geen limiet.

Bij aankomst:

Niet nodig, daar de overname en teruggave direct gebuurt bij de Passenger Terminal.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt bij de Passenger Terminal Amsterdam (Piet Heinkade 27, 1019 BR Amsterdam, Nederland) overgenomen. Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 30 minuten voordat u aankomt (het telefoonnummer krijgt u met uw boekingsbevestiging). Een medewerker van 247 Parking zal voor de Passenger Terminal op uw wachten. Het personeel noteert de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geven u een ontvangstbewijs. Uw auto wordt geparkeerd op 14 km van de Passenger Terminal. Mocht u vertraging hebben informeert u de parkeerplaats alstublieft per telefoon over uw aankomsttijden aan de Passenger Terminal.

Bij terugkomst:

U wordt verzocht de parkeerplaats 30 minuten voor uw aankomst te bellen (het telefoonnummer krijgt u met uw boekingsbevestiting). Het voertuig zal buiten de Passenger Terminal klaar staan.

Alstublieft let op:

De parkeerplaats bevindt zich op 14 km van de Passenger Terminal.
Geef alstublieft bij boekingen uw telefoonnummer op, zodat de parkeerplaats u kan bereiken.

Adres:

247 Parking Valet service Amsterdam Haven

naar boven