8 dagen parkeren vanaf € 72.00

Overname en teruggave van het voertuig gebeurt direct bij de terminal! Moet ik mijn sleutel afgeven : Ja

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Geen transfer noodzakelijk.

Veiligheid:

Omheinde, belichte, afgesloten parkeerplaats met video-bewaking en 24h aanwezig personeel. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Vanwege Valet Service is de afgifte van de autosleutels noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,50m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 6,00m.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Uw auto wordt direct bij de vertrekterminal afgezet. Belt u de parkeerplaats 30 minuten voor uw aankomst (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht in uw auto op een medewerker. Belt u de parkeerplaats in geval van vertragingen en informeer hen over uw nieuwe aankomsttijd.

Bij terugkomst:

"""Belt u de shuttlechauffeur direct na het landen. Alleen handbagage: de chauffeur brengt uw auto onmiddellijk naar het overeengekomen ontmoetingspunt. Met bagage: belt u de shuttlechauffeur na ontvangst van uw bagage en hij brengt uw auto terug naar de luchthaven. Het ontmoetingspunt voor het terugbrengen van de auto is als volgt: Vertrekhal 3, ingang C.

Alstublieft let op:

"Het afgeven en de retour van de auto vindt plaats bij de luchthaven terminal.
Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

247 Parking Schiphol Parkeerplaats Valet

Tips direct van de parkeerplaats:

Op verzoek worden ter plaatse extra services zoals reiniging van buiten en binnen van het voertuig aangeboen (boeking en betaling ter plaatse).

naar boven